3 jucării de exterior care îți vor ține copilul ocupat toată vara

3 jucării de exterior care îți vor ține copilul ocupat toată vara

3 jucării de exterior care îți vor ține copilul ocupat toată vara

 

Vacanța de vară este în toi și deja nu mai ai idei de distracție pentru cel mic? Cu siguranță ai epuizat o parte din ele în perioada de izolare, când copilul și-a petrecut tot timpul acasă, iar tu ai fost nevoită să jonglezi între activitățile distractive alături de el și sarcinile de la job. Suntem siguri că nu a fost delos simplu, rezultatul fiind pana de idei în care te-ai trezit acum. Mai sunt multe zile de vacanță, tocmai de ceea am pregătit pentru tine cele mai bune jucării de exterior care îți vor distra piticul pe cinste.

Nu este deloc ușor să găsești activități captivante pentru un copil ca argintul viu, care se plictisește în nu mai puțin de 1 minut de orice lucru. Este o adevărată provocare și părinții o simt zilnic, pe propria piele, când aud “Mami, m-am plictisit” sau “Tati, nu mai am cu ce să mă joc” și recurg la dispozitivele inteligente, sursa inepuizabilă de distracție pentru cei mici. Știm cu toții faptul că timpul îndelungat petrecut în fața ecranelor este dăunător pentru un copil, ceea ce înseamnă că trebuie să faci tot posibilul să-i oferi alternative de distracție în aer liber, care să-l ajute să se dezvolte psihic și fizic.

Piscină gonflabilă

Desigur, par foarte greu de găsit, dacă nu chiar imposibil, însă există jucării pentru exterior care să-ți țină juniorul ocupat o vară întreagă. Prima propunere este o piscină gonflabilă. Apă, bălăceală și distracție cât stă soarele pe cer. Asta promite o piscină gonflabilă și este exact ce aveai nevoie. Vei vedea că interesul pentru telefon sau tableta va dispărea văzând cu ochii, când piscina este proaspăt umplută și gata pentru joacă.

Modelul Patrula Catelusilor este viu colorată, fabricată dintr-un material rezistent în timp și perfectă pentru copiii de orice vârstă. În cazul copiilor mici este recomandată supravegherea în timpul jocului în piscină pentru a se evita pericolul de înec.

Trambulină cu plasă de protecție

Are casa și curtea plină cu jucării, dar tot reușește să se plictisească și să se plângă că nu are cu ce să se mai joace. Este o practică des întâlnită la copii, mai ales la cei care au prea multe jucării. Este simplu, cu cât ai mai multe opțiuni, cu atât mai grea va fi alegerea pentru distracție. Asta face necesară achiziționarea unei trambuline, care sigur va face deliciul distracției de vara asta. Modelul cu plasă de protecție se potrivește perfect în orice curte, este ușor de montat și de mici dimensiuni, astfel încât poate fi amplasată oriunde.

Fără doar și poate, reprezintă o investiție pe termen lung, pentru că poate fi mutată fără probleme și la interior, dacă dispui de o cameră de joacă pentru copil ceva mai spațioasă. Este fabricată din materiale de cea mai bună calitate, iar plasa de protecție te ajută să-ți protejezi micuțul de accidente nedorite.

Pușcă de jucărie

Nu există copil care să nu se fi jucat măcar o dată cu puști de jucărie. Este un joc ce a rezistat trecerii timpului și iată că generații întregi de copii ajung să se joace “de-a hoții și polițiștii”. Sigur, acum, spre deosebire de generațiile anterioare, când oferta puștilor și pistoalelor nu era așa bogată, există modele pur și simplu uimitoare. Dovada clară o face pușca Nerf Deltaburst Laser Ops care este mai mult decât o jucărie de exterior. Este un dispozitiv inteligent în bună regulă, care se conectează la aplicația mobilă și permite un mai bun control asupra funcțiilor.

Este prevăzută cu muniție nelimitată și ecran LCD, prin care copilul poate verifica statutul vieții și al muniției. Se instalează aplicația mobilă și de acolo cel mic poate personaliza pușca, își poate localiza oponenții și urmări bătăliile la care participă.

A ține un copil ocupat pe perioada verii este aproape la fel de greu ca o probă olimpică, dar nu este imposibil. Trebuie să te echipezi cu multă răbdare, atenție, timp și din nou, răbdare. Alegeți împreună activitățile amuzante, cât și jucăriile sau articolele pe care urmează să le folosiți, astfel încât jocul să se transforme în timp de calitate părinte-copil.

 

Taguri:

Comentarii