4 articole ce nu trebuie să lipsească din camera perfectă a copilului tău

4 articole ce nu trebuie să lipsească din camera perfectă a copilului tău

4 articole ce nu trebuie să lipsească din camera perfectă a copilului tău


Dacă există un regat al imaginației și distracției absolute, atunci cu siguranță acesta este chiar camera copilului tău. Aici este spațiul unde timpul parcă se oprește-n loc, joaca durează ore întregi și unde cele mai năstrușnice gânduri ajung dincolo de închipuirile adulților. Sigur că nu este deloc simplu să transformi acest spațiu în locul preferat al micuțului tău, cu atât mai mult cu cât există atât de multe opțiuni de piese de mobilier, elemente decorative în fel și fel de forme și culori, care îți fac cu atât mai grea alegerea.

Cine a zis că este floare la ureche să alegi lucrurile pentru camera copilului s-a înșelat amarnic. Este destul de greu să găsești echilibrul perfect între elementele absolut indispensabile și cele de distracței, să nu mai vorbim și de posibilittea de transformare pe măsură ce copilul crește ți dezvoltă alte nevoi. Este un examen de răbdare, atenție la detalii și alegere responsabilă pe care îl vei lua cu notă mare dacă nu faci cumpărături în grabă. Noi suntem alături de tine în această misiune grea și-ți arătăm care sunt articole de care copilul chiar va avea nevoie.

Lenjerie de pat

Dacă a fost greu să te decizi asupra patului nu înseamnă că-ți va fi mai simplu să alegi lenjeria de pat. Ai în vedere calitatea materialului, textura și în cele din urmă modelul. Desigur, nu uităm nici de preț, un criteriu la fel de important, pentru că nu vrei să faci gaură în bugetul familiei. Poți alege cu încredere modelele ce poartă semnătura jucariaperfecta.ro, iar motivul este de la sine înțeles; bifează cu succes toate criteriile de mai sus, ceea ce le fac perfecte pentru camera copilului. Ai la dispoziție o gamă variată, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, cum sunt, de exemplu, modelul cu ursuleți sau cel SpongeBob, de calitate superioară și cu design colorat și adorabil.Puzzle și covoraș 2 în 1

Da, se poate și este o idee excelentă pentru camera unui copil mic. Este un element excelent de distracție, care-l ajută pe junior să-și dezvolte imaginea de ansamblu, coordonarea mișcărilor, imaginația și chiar încrederea în sine, atunci când va vedea că reușește să unească piesele de unul singur. De asemenea, este o măsură de siguranță în plus pentru perioada când piticul începe să descopere jocul pe podea. Covorașul de tip puzzle este moale, nu alunecă, este simplu de mutat și un excelent “suport” confortabil pentru fundulețul micuțului poznaș. Poți alege cu încredere modelul City Fun sau My Little Pony și vei da un aer cu totul și cu totul special camerei copilului.Prosoape colorate cu eroi preferați

Am stabilit deja că din camera copilului nu trebuie să lipsească elementele absolut necesare, iar din această categorie fac parte hainele și desigur, prosoapele. Pielea copiilor este sensibilă și delicată, tocmai de aceea trebuie să alegi cu grijă produsele de îngrijire, dar și proasoapele ce intră în contact direct cu pielea. Modelele Frozen și Spiderman pentru plajă sunt numai bune să absoarbă pielea proaspăt expusă la soare, fără să o irite sau să provoace senzație de disconfort la atingere.
Perne decorative

Pe măsură ce copilul crește vei vedea că-și va exprima tot mai mult dorințele în ceea ce privește camera lui. De la mobilier, la culori și elemente de decor și este extrem de important să ții întotdeauna cont de părerea lui, pentru că așa îl ajuți să capete mai multă încredere în el și de ce nu, este o ocazie bună să-i arăți care sunt urmările propriilor decizii. Așadar, pe măsură ce crește va simți nevoia să-și pună cât mai mult amprenta asupra spațiului său și cea mai simplă cale, cu care merge la sigur, o reprezintă pernele decorative. Modelele Fulger McQueen și Prințesele Disney sunt pur și simplu perfecte! Le vezi și te îndrăgostești iremediabil. Sunt moi, foarte confortabile și sigur își vor găsi locul pe patul mezinului familiei.


Pregătirea camerei copilului este oricum, dar nu ușoară și te vei convinge de asta pe măsură ce avansezi în căutări. Dacă se întâmplă să mai ai în dotare și un mic mofturos greu de mulțumit, misiunea îți va fi îngreunată, dar noi îți suntem alături la fiecare pas!


Taguri:

Comentarii