4 jucării numai bune pentru vară

4 jucării numai bune pentru vară

4 jucării numai bune pentru vară!


        Nu este un secret pentru nimeni faptul că cei mici nu-și mai încap în piele de fericire la gândul că vine vacanța de vară. Trebuie să recunoaștem că, la rândul nostru, copii fiind, număram zilele rămase până la marea vacanță și ne-am fi dorit, în adâncul sufletului, să oprim timpul în loc într-o zi călduroasă de vară. Nicio vacanță nu se compară cu cea din timpul verii! Zilele sunt mai mari, iar temperaturile mai ridicate, ceea ce înseamnă că este perfect pentru ca cei mic să se distreze copios, cât îi țin picioarele.

        Sigur, dată fiind situația în care ne aflăm, când cei mici și-au petrecut ultimele luni în casă, ai crede că nici nu mai vor să audă de vacanță, dar să nu uităm că izolarea nu a însemnat distracție de dimineața până seara. Astfel, pregătirile pentru vacanță sunt în toi! Sunt șanse mari să nu mai plecați în obișnuita vacanță de familie, din cauza problemelor actuale, însă trebuie să faci tot posibilul ca piticul tău să aibă totuși o vacanță minunată. Sigur, este o responsabilitate în plus pentru tine, dar știi cât de mult te bucură zâmbetul de fericire de pe chipul copilului.

        Nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să pregătești un mic “arsenal” de jucării care să-i țină mintea ocupată și să-l distreze pe cinste. Atenție, nu trebuie să faci abuz de cumpărături, pentru a compensa lipsa plecărilor în destinații diverse de vacanță; juniorul își va pierde repede interesul pentru zecile de jucării și vei auzi neplăcutul “Mami, m-am plictisit”. Astfel, îți facem cunoștință 4 jucării numai bune pentru vară, de care se îndrăgostește iremediabil orice copil curios.

      Camioanele de jucărie din magazinul online jucariaperfecta.ro sunt exact ceea ce cautai. Sunt jucării simple, dar perfecte pentru cele mai frumoase jocuri imaginare de rol. Știm doar cât de creativi sunt copiii, trebuie doar să le oferi “uneltele” potrivite și vor reuși să dea naștere unei capodopere imaginare.

        Camionul Worxx Mercedes-Benz este tovarășul de joacă al oricărui copil ce crede că poate muta munții din loc. Este ideal pentru jocurile de vară, în aer liber, pentru a căra pietre, nisip sau pământ, dar face o treabă excelentă și la interior cu jucăriile, atunci când temperaturile sunt prea mari afară și devin periculoase. Camionul este fabricat din plastic de cea mai bună calitate, care devine tot mai rezistent odată cu trecerea timpului. Nu trebuie să te sperie faptul că va fi încărcat până la refuz cu diverse lucruri, sau că cel mic îi va testa abilitatea de a deveni căluț imaginar; poate suporta o greutate de 50 de kg.

        O altă jucărie destinată zilelor de distracție din timpul verii este Camionul Lena. Va face senzație la locul de joacă, fără doar și poate. Orice băiețel visează la un camion mare și puternic, bărbații pot confirma acest lucru, cu ajutorul căruia să-și plimbe mașinuțele, soldățeii sau piesele Lego ori de câte ori au nevoie. Această jucărie super cool sigur nu va trece neobservată, având o lungime de 52 de cm. Vestea bună abia acum vine! Poate suporta o greutate de până la 100 de kg, deci nu te speria dacă cel mic decide să scoată câinele sau pisica la plimbarea de seară în cartier.

        Cel mic este înnebunit după mașinile de curse? Este super fan al filmelor Cars? Atunci sigur va avea parte de o surpriză pe cinste dacă-i faci cadou setul de joacă Mack Super Track Cars. Orice copil care s-a lăsat captivat de aventurile lui Fulger McQuinn știe că eroul nu ar putea ajunge la cele mai importante curse fără amicul lui Mack. Camionul are o dimensiune de 92 de cm, suficient de spațios pentru a plimba alte mașinuțe de curse, un circuit și tot ce este necesar pentru a desfășura o cursă în bună regulă. Pe locuri, fiți gata, start la distracția de vară!

        Am stabilit ca vara este pentru distracție, da? Și cum se distrează cel mai bine micuții? Cu eroii lor preferați. Nu, asta nu înseamnă că trebuie să-l lași numai cu ochii în televizor, pe telefon, sau tabletă, ci trebuie să-i cumperi o jucărie potrivită, cum este setul de joacă Launch’N Haul Patrula Cățelușilor. Setul conține Camionul Lansator Paw Patroller, o mașinuță metalică Robo-Caine și un accesoriu foc, numai bune pentru zile întregi de jocuri pline de hohote de râs. Această jucărie perfectă pentru vară este potrivită pentru interior, când cel mic merge la bunici și are nevoie de activități interactive pentru a-și ține mintea ocupată, dar și pentru exterior, la locul de joacă, ori atunci când vin amici în vizită.

        Alege să faci cumpărături sigure și inteligente pentru copilul tău și ajută-l să se dezvolte armonios, cu ajutorul jucăriilor potrivite. Știm doar că cel mai bine copiii învață prin joacă, așa că profită de vacanța de vară pentru a-l sprijini pe  cel mic să crească și mai mult intelectual, emoțional și psihologic. Cumpără cele mai frumoase jucării din magazinul online jucariaperfecta.ro și pregătește-ți copilul pentru o vară cu totul și cu totul specială.


Taguri:

Comentarii