Idei de cadouri pentru cel mic numai bune pentru distracția în curte

Idei de cadouri pentru cel mic numai bune pentru distracția în curte

Idei de cadouri pentru cel mic numai bune pentru distracția în curte

Aniversarea copilului este un alt prilej de griji, stres și panică pentru părinți, dar și de bucurie. Pe de-o parte îți dorești să-i oferi exact ceea ce-și dorește, așa cum obișnuiești de fiecare dată și de cealaltă parte stă dorința de a nu-l răsfăța prea mult sau mai rău, să faci gaură în bugetul familiei. Sigur că micuțul tău merită întotdeauna ce este mai bun, dar asta nu înseamnă să nu te uiți la prețuri atunci când faci cumpărături pentru el. Ei bine, dacă îți dorești ca aniversarea lui să rămână doar o amintire frumoasă pentru tine și o ocazie de noi bucurii alături de el, te invităm să descoperi câteva idei de cadouri absolut minunate!

Orice părinte simte din plin greutatea alegerii cadoului potrivit pentru cel mic. Dacă ar exista un manual interminabil cu idei de cadouri adulții ar fi cei mai fericiți din lume. Ei bine, nu avem chiar un manual magic, dar avem un magazin online plin cu jucării de tot felul, care sigur vor fi pe placul chiar și celui mai mofturos dintre copii. Sunt produse potrivite pentru toate categoriile de vârstă, atât pentru fetițe, cât și pentru băieți, pentru interior și exterior. Cu alte cuvinte, este Raiul pe Pământ pentru părinții care simt mereu că sunt în pană de idei.  

Dat fiind faptul că suntem în plin sezon cald și joaca în aer liber este la ordinea zilei, am selectat câteva jucării perfecte pentru distracția în curte. Cu siguranță mult îndrăgitul zâmbet de fericire de pe chipul micuțului nu va întârzia să apară atunci când își va deschide cadoul!

Minge de fotbal

Întotdeauna trebuie să alegi cadourile în funcție de preferințele juniorului. Fie că este vorba despre eroi preferați, pasiuni sau culori și obiecte, nu uita nicio secundă cine este beneficiarul cadoului; chiar dacă nu ești de fiecare dată de acord cu alegerile sau preferințele lui, nu trebuie să refuzi vehement, ci să găsești o soluție de compromis pentru ambele părți.

Astfel, dacă cel mic este fan înfocat fotbal nu poți să nu-i faci cadou o minge de cea mai bună calitate. Chiar dacă tu îți dorești să-i îndrepți atenția spre alte activități, poți face o excepție măcar de ziua lui, oferindu-i în dar chiar mingea la care a visat mereu. Modelul cu Lionel Messi este de-a dreptul spectaculos și va lăsa fără cuvinte orice micuț ce visează să-i calce pe urme renumitului jucător.

Pistol cu apă

Un cadou potrivit și îndrăgit nu trebuie să fie neapărat costisitor. Orice părinte responsabil știe că accentul se pune pe calitate, și nu pe cantitate. Asta face ca un super pistol cu apă să fie o alegere mai mult decât potrivită. Ba chiar poți lua câte unul pentru fiecare membru al familiei, pentru a da startul celui mai mare război cu apă chiar de ziua mezinului. Alegeți echipele, stabiliți regulile și pregătiți-vă pentru bălăceală. Sigur va fi o aniversare de care vă veți aduce aminte cu drag peste câțiva ani.

Autospeciala de pompieri

Ai auzit destul de des că cel mic își dorește să devină pompier? Toate jocurile de rol se conturează în jurul acestei activități și copilul devine eroul care nu se teme de flăcări și vrea să salveze vieți? Atunci cadoul de anul acesta este pe jumătate rezolvat! Este foarte important să-i acorzi atenție când se joacă, poți afla multe informații prețioase, pe care în mod normal nu le-ar spune. Astfel, dacă cel mic visează cu ochii deschiși la meseria de pompier trebuie să-i faci surpriza de a-i cumpăra chiar o autospecială ce seamănă foarte bine cu mașina reală de pompieri.

Masina poate fi folosită atât în interior cât și în exterior, în groapa de nisip, astfel încât devine o jucărie excelentă pentru distracția în curte. Este realizată din plastic de înaltă calitate, foarte rezistent și simplu de manevrat.

Piscină gonflabilă

Când mergeați la mare, copilul obișnuia să se joace în apă tot timpul? Când este ora de băiță stă în apă până i se încrețesc palmele? Este clar, ai un mic iubitor de mediu acvatic, care va zâmbi cât îl țin puterile când va vedea că primește cadou o piscină gonflabilă. Este o idee excelentă de activitate în aer liber, care îl va face pe cel mic să se deconecteze de la jocurile pe calculator sau tabletă. Dacă voi nu puteți merge în vacanță, atunci trebuie să aduceți vacanța acasă, iar piscina gonflabilă transmite aerul de care simțiți nevoia. Pentru ca surpriza să fie și mai mare, poți organiza chiar o petrecere cu tematică marină de ziua copilului. 

 

Orice copil adoră cadourile, indiferent de mărime sau ambalaj, așa că nu trebuie să-ți faci prea multe griji în privința alegerii. Trebuie doar să ai în vedere micile sale plăceri, să faci un mic compromis și să alegi ceea ce crezi cu adevărat că l-ar face fericit. O zi pe an este permisă pentru răsfăț absolut!

 

Taguri:

Comentarii