Transport si retururi

Tarife si conditii livrare

Krull Toys (jucariaperfecta.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

# Livrare prin curier rapid Bookurier

Aceasta metoda de transport este valabila doar pentru orasul Bucuresti.

Cost de transport 9,99 lei. Gratuit la comenzile peste 250 lei. 

Daca doriti sa urmariti coletul accesati http://bookurier.ro/colete/AWB/track0.php si introduceti numarul de awb transmis pe mail.

Pentru informatii suplimentare (numar de telefon curier, ora la care ajunge coletul la dvs, etc) sunati la numerele de telefon 0314253254 / 0758730043 / 0314253255 sau accesati http://new.bookurier.ro/contact/ pentru mai multe detalii.

# Livrare prin curier rapid Sameday Curier

Cost de transport 15,99 lei. Gratuit la comenzile peste 300 lei.

Aceasta metoda de transport este valabila pentru localitatile notate Cerc 1 sau Resedinta din reteaua Sameday Curier. Operatorul Jucaria Perfecta vă va comunica daca localitatea dvs nu corespunde metodei de livrare aleasa.

Daca doriti sa urmariti coletul accesati https://track24.net/service/sameday/tracking/ si introduceti numarul de awb pe care l-ati primit in mailul cu confirmarea expedierii comenzii.

Pentru informatii suplimentare (numar de telefon curier, ora la care ajunge coletul la dvs, etc) sunati la numerele de telefon 021 - 637.06.60 / 0730.240.245 sau accesati www.sameday.ro pentru mai multe detalii.

# Livrare prin curier rapid DPD Curier

Cost de transport 24,99 lei. Gratuit la comenzile peste 400 lei.

Aceasta metoda de transport este valabila pentru toate localitatile din Romania.

Daca doriti sa urmariti coletul accesati tracking.dpd.ro si introduceti numarul de awb pe care l-ati primit in mailul cu confirmarea expedierii comenzii.

Pentru informatii suplimentare (numar de telefon curier, ora la care ajunge coletul la dvs, etc) sunati la numarul de telefon 031.824.9090 sau accesati https://www.dpd.com/ro/home/contact/contact pentru mai multe detalii.

# Livrare prin curier rapid Fan Curier

Cost de transport 19,99 lei. Gratuit la comenzile peste 350 lei.

Aceasta metoda de transport este valabila pentru localitatile din reteaua Fan Curier care nu au kilometri suplimentari. Puteti verifica aici daca localitatea dvs are kilometri suplimentari. Operatorul Jucaria Perfecta vă va comunica daca localitatea dvs nu corespunde metodei de livrare aleasa.

Daca doriti sa urmariti coletul accesati www.fancourier.ro si introduceti numarul de awb pe care l-ati primit in mailul cu confirmarea expedierii comenzii.

Pentru informatii suplimentare (numar de telefon curier, ora la care ajunge coletul la dvs, etc) sunati la numarul de telefon 021.9336 sau accesati https://www.fancourier.ro/contact/ pentru mai multe detalii.

# Livrare in puncte fixe Coletaria

Cost de transport 9,99 lei. Gratuit la comenzile peste 250 lei.

Aceasta metoda de transport este valabila pentru locatiile din reteaua Coletaria. Punctele de ridicare, programul de lucru si modalitatile de plata ale fiecarei locatii le puteti verifica aici

Daca doriti sa urmariti coletul, accesati https://www.coletaria.ro/urmareste-coletul si introduceti numarul de awb pe care l-ati primit in mailul cu confirmarea expedierii comenzii.

Pentru informatii suplimentare despre coletele trimise prin Coletaria accesati https://www.coletaria.ro/persoane-fizice/contact.

# Livrare in aceeasi zi - Bucuresti

Cost de transport 24,99 lei.

Pentru ca livrarea sa se poata efectua in Bucuresti, in aceeasi zi, de luni pana vineri, comenzile trebuie primite si confirmate de catre operatorul Jucaria Perfecta pana in ora 13.00. 

De luni pana vineri oferim livrare in aceeasi zi, la acelasi cost de transport, si pentru localitățile din Ilfov imediat apropiate liniei de centură.

# Ridicare de la sediu - Bucuresti.

Comenzile pot fi ridicate de la punctul nostru de lucru din Strada Petru Poni nr 4, Sector 1, Bucuresti.

Locatia este la 3 minute de Gara de Nord si la 2 minute de statia de metrou Gara de Nord. Locatia poate fi gasita pe Google Maps sau pe Waze daca scrieti Jucaria Perfecta. In zona se gasesc locuri de parcare (fara plata).

Se poate plati cash sau cu card.

Program ridicari: 10:15 - 19:00.

Informatii generale privind livrarea comenzilor:

Nu expediem produsele prin Posta Romana.

Momentan nu livram colete in afara Romaniei.

Returnari Produse

Reguli si pasi pentru returnarea produselor:

Persoanele fizice care achizitioneaza produse de pe site-ul jucariaperfecta.ro au posibilitatea sa se retraga din contract, fara a preciza motivele, in termen de 15 zile calendaristice de la primire.

In ce conditii pot returna produsele?

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila KRULL TOYS – colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu jucariaperfecta.ro).Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

 

Conform art. 10 lit. c din O.G. 130/2000, jucariaperfecta.ro isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate. Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set. 

Care sunt pasii pentru a returna produsele?

Pasul 1.  Ia legatura cu operatorii jucariaperfecta.ro pentru a anunta retragerea din contract, prin intermediul adreselor de email: jucariaperfecta@gmail.com sau contact@jucariaperfecta.ro in care sa fie precizate, cel putin, urmatoarele: ID comanda, produsul pe care doresti sa il returnezi si motivul returului.

Pasul 2. Pregateste coletul si trimite-l catre noi. Este obligatoriu sa trimiti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului. Retragerea ta din contract va fi posibila doar daca se respecta termenul de 15 zile de livrare de la notificarea de retragere. Costurile de returnare sunt suportate de catre cumparator, conform legii.  Adresa la care trimiti coletul este: Destinatar: KRULL TOYS S.R.L.  Adresa: Str. Petru Poni nr 4 parter, sector 1 Bucuresti.

Pasul 3. Iti restituim contravaloarea produselor achitate, in termen de 14 zile de la data notificarii de retragere din contract, dar nu mai devreme de data la care produsul ajunge fizic la noi. Dispozitii legale  In conformitate cu dispozitiile art. 9 din OUG 34/2014, cumparatorul, nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor sale, are dreptul de a denunta unilateral contractul in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii produsului. In cazul denuntarii contractului, produsul trebuie a fie in starea de la vanzare, insotit de toate accesoriile, manualele de utilizare si eventualele softuri incluse, precum si certificatul de garantie (original), iar cutia acestuia sa nu fie deteriorata.  In conformitate cu prevederile art. 13 din OUG 34/2014 rambursarea sumelor achitate pe produs se va face in cel mult 14 zile de la data denuntarii contractului, clientul avand obligatia sa trimita coletul catre noi in termen de 14 zile de la data denuntarii contractului, in caz contrar, putem amana restituirea contravalorii produselor achitate pana in momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

Important:  Nu fac obiectul denuntarii unilaterale a contractului produsele deteriorate sau care prezinta defectiuni din culpa cumparatorului, precum si cele care au fost desfacute, ori ale caror piese au fost inlocuite si nici produsele nefunctionale care fac obiectul reparatiilor sau inlocuirii lor in baza garantiei.  Conform art. 16 din aceeasi ordonanta, sunt exceptate de la dreptul de returnare urmatoarele:  - produsele al caror pret depinde de fluctuatiile cursurilor pietei financiare care nu pot fi controlate de comerciant; - produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau personalizate la cererea acestuia, precum si cele care prin natura lor nu pot fi returnate sau cele care se deterioreaza ori se degradeaza rapid;  - inregistrarile audio, video sau programele informatice in cazul in care sunt desigilate de catre consumator; - produsele confectionate la cererea consumatorului.