Puncte de fidelitate

Ce sunt punctele de loialitate ?

    Punctele de loialitate sunt punctele valorice acumulate in comenzile efectuate pe jucariaperfecta.ro. Punctele vor fi transferate in portofelul dvs. electronic (Wallet) de pe site-ul Jucaria Perfecta.

Punctele sunt acordate astfel:

 • 1 punct la plasarea primei comenzi cu creare de cont.
 • 0.5 puncte pentru postare comentariu produs cu achizitie verificata. Nu vor fi acordate puncte pentru comentarii vulgare.
 • 1% din valoarea comenzii este transformata in puncte.

Cum folosesc punctele de loialitate?

    Daca ati acumulat puncte de loialitate si de la momentul acumularii acestora nu au trecut mai mult de 12 luni, acestea vor aparea automat in cosul dvs. de cumparaturi. Pentru a folosi punctele de loialitate este suficient sa bifati optiunea "Plateste din Wallet".

Valoarea punctelor si a comenzilor include TVA. Punctele nu se pot folosi pentru a achita cheltuielile de expeditie si transport.

Alte informatii utile despre punctele de loialitate

 • Punctele au valabilitate 12 luni de la primirea acestora, apoi in caz de neutilizare vor expira automat, cu o notificare pe mail cu 7 zile inainte de expirarea lor.
 • Punctele de loialitate pot fi folosite pentru a achita partial maxim 30% din valoarea unei alte comenzi, daca de la acumularea acestora nu au trecut mai mult de 12 luni.
 • Poti verifica de cate puncte de loialitate dispui accesand Contul Meu, sectiunea Wallet.
 • In momentul plasarii unei comenzi veti putea observa in partea de jos a comenzii numarul aferent de Puncte de Loialitate pe care le veti primi in cazul finalizarii comenzii. Punctele de loialitate se acorda doar pentru valoarea produselor, nu si pentru valoarea transportului!
 • Daca anulezi o comanda in care ai folosit puncte de loialitate, acestea iti vor fi returnate in cont.
 • Punctele de loialitate folosite pentru a obtine discount din valoarea unei comenzi sunt considerate consumate in momentul in care achiti factura aferenta acesteia.
 • Daca anulezi o comanda, punctele pe care urma sa le primesti in baza acesteia vor fi de asemenea anulate.
 • Punctele de loialitate se pot acorda persoanelor care au creat cont valid de client in site, chiar daca ridicarea produselor se face direct de la sediu.
 • Punctele de loialitate nu pot fi transferate dintr-un cont de client in altul sau transformate in bani.

    In cazul unor suspiciuni de frauda privind obtinerea si utilizarea de puncte de loialitate, Krull Toys SRL isi rezerva dreptul de a anula unilateral orice alocare sau folosire a punctelor de loialitate, fara ca utilizatorul sa aiba dreptul de a pretinde daune interese sau contravaloarea acestor puncte.

    In cazul in care un client pierde parola de acces in contul sau de pe www.jucariaperfecta.ro si nu poate oferi datele necesare pentru recuperarea ei, Krull Toys SRL nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste punctele acumulate in acel cont de client.

    Valoarea unui punct de loialitate este de 1 RON.