Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro).

Site-ul Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) este operat de societatea KRULL TOYS SRL, cu sediul in Strada Stefan cel Mare nr 240 vloc 59A sc 3 ap 72, sector 2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/16692/21.12.2016. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).

Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Jucaria Perfecta (jucariaperfecta.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Anularea comenzilor

Vor fi anulate comenzile care nu au un numar de telefon valabil sau daca clientul nu poate fi contactat la numarul de telefon furnizat. Se vor face cel putin doua incercari de contactare telefonica si clientul va fi instiintat prin mail in acest sens.

Comenzile anulate si achitate cu cardul vor fi respinse de la plata. 

Comenzile anulate si achitate prin OP vor fi platite integral clientilor, in contul indicat de acestia.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email jucariaperfecta@gmail.com.

Daca ai anulat o comanda nu vei beneficia de punctele de loialitate aferente acelei comenzi.

Garantia produselor vandute de Jucaria Perfecta

Pentru toate produsele vandute si livrate de catre Krull Toys SRL beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare pentru produsele respective si politicilor comerciale ale producatorilor.

Daca produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de reteaua de service autorizat a producatorului / distribuitorului, in centrele specificate in certificat. Poti veni cu produsul si in unul dintre punctele de ridicare Jucaria Perfecta sau il poti trimite prin curier dupa notificarea telefonica la numarul 0740831893, pe Whatsapp la numarul 0740831893 sau pe mail la adresa jucariaperfecta@gmail.com. Noi vom directiona produsul catre centrul de service autorizat de producator / distribuitor si, dupa reparare, ti-l vom inapoia in punctele de ridicare Jucaria Perfecta sau prin curier, in functie de modalitatea prin care ai trimis produsul sau pentru care optezi.

Toate costurile de aducere a produsului la starea de conformitate sau de remediere in garantie sunt in sarcina si sunt suportate de Krull Toys SRL.

Termenul de rezolvare al unui eveniment de neconformitate a produsului este cel mai scurt dintre urmatoarele termene: termenul prevazut de legea aplicabila sau termenul oferit/agreat de Krull Toys SRL cu clientul.
Masurile de remediere in cazul unui eveniment de neconformitate si ordinea aplicariiacestora, inclusiv dar fara a se limita la produsele DOA (Dead On Arrival – defect la livrare), sunt cele prevazute de legea aplicabila in vigoare la data respectiva.